Kopaonik Ski Centar

Vremenska Prognoza
Ведро
Today
Ведро
High 1°/Low -9°
20%
Ведро
Tomorrow
Ведро
High 2°/Low -7°
0%
Ведро
Friday
Ведро
High 3°/Low -6°
0%
Ведро
Saturday
Ведро
High 6°/Low -6°
0%
Ведро
Sunday
Ведро
High 7°/Low -4°
0%
Делимично облачно
Monday
Делимично облачно
High 7°/Low -6°
0%
Делимично облачно
Tuesday
Делимично облачно
High 7°/Low -4°
20%

O Kopaoniku

Kopaonik je je najveći planinski venac u Srbiji. Sam ski-centar Kopaonik nalazi se tik ispred hotela Club A. Svojim gostima nudi vrhunsko skijaško iskustvo, stavljajući na raspolaganje čak 39 različitih ski staza kako za početnike, tako i za iskusne skijaše i snoubordere. Ranoranioci se zaklinju u „beli tepih“, urezujući prve tragove dana u sveži sneg.

Pored zadivljujućih panorama, niskih spustova po stazama ranga Svetskog Kupa, ski-centar Kopaonik je poznat i po tome što svojim prijateljima nudi brojne događaje, aktivnosti, degustacije nacionalne kuhinje, domaćih vina i rakije, vrhunske prestižne i planinske restorane, živopisne pabove, prijatnu i veselu atmosferu, moderne butike i prodavnice suvenira, 24 časa dostupnu lekarsku pomoć, puno smeha i trenutaka koju će oni zauvek čuvati u sećanju.

Kako bi celokupno iskustvo bilo nezaboravno, nedavno je izgrađeno 25 novih, savremenih ski-liftova. Smatra se da bi skijaši čitavo svoje putovanje mogli da provedu skijajući po stazama Kopaonika, a da ni jednu od njih ne prođu dva puta.