Kopaonik Ski Centar

Vremenska Prognoza
Могућа киша
Today
Могућа киша
High 13°/Low 8°
50%
Ведро
Tomorrow
Ведро
High 17°/Low 8°
10%
Ведро
Saturday
Ведро
High 21°/Low 10°
0%
Ведро
Sunday
Ведро
High 19°/Low 9°
10%
Олуја с грмљавином
Monday
Олуја с грмљавином
High 13°/Low 7°
90%
Киша
Tuesday
Киша
High 14°/Low 8°
70%
Олуја с грмљавином
Wednesday
Олуја с грмљавином
High 14°/Low 8°
80%

O Kopaoniku

Kopaonik je je najveći planinski venac u Srbiji. Sam ski-centar Kopaonik nalazi se tik ispred hotela Club A. Svojim gostima nudi vrhunsko skijaško iskustvo, stavljajući na raspolaganje čak 39 različitih ski staza kako za početnike, tako i za iskusne skijaše i snoubordere. Ranoranioci se zaklinju u „beli tepih“, urezujući prve tragove dana u sveži sneg.

Pored zadivljujućih panorama, niskih spustova po stazama ranga Svetskog Kupa, ski-centar Kopaonik je poznat i po tome što svojim prijateljima nudi brojne događaje, aktivnosti, degustacije nacionalne kuhinje, domaćih vina i rakije, vrhunske prestižne i planinske restorane, živopisne pabove, prijatnu i veselu atmosferu, moderne butike i prodavnice suvenira, 24 časa dostupnu lekarsku pomoć, puno smeha i trenutaka koju će oni zauvek čuvati u sećanju.

Kako bi celokupno iskustvo bilo nezaboravno, nedavno je izgrađeno 25 novih, savremenih ski-liftova. Smatra se da bi skijaši čitavo svoje putovanje mogli da provedu skijajući po stazama Kopaonika, a da ni jednu od njih ne prođu dva puta.