Kopaonik Ski Centar

Vremenska Prognoza
Претежно облачно
Today
Претежно облачно
High -3°/Low -8°
10%
Делимично облачно
Tomorrow
Делимично облачно
High -3°/Low -8°
20%
Снег
Monday
Снег
High -6°/Low -9°
40%
Снег
Tuesday
Снег
High -6°/Low -8°
80%
Снег
Wednesday
Снег
High -4°/Low -10°
60%
Пљусак снега
Thursday
Пљусак снега
High -7°/Low -12°
30%
Пљусак снега
Friday
Пљусак снега
High -9°/Low -16°
60%

O Kopaoniku

Kopaonik je je najveći planinski venac u Srbiji. Sam ski-centar Kopaonik nalazi se tik ispred hotela Club A. Svojim gostima nudi vrhunsko skijaško iskustvo, stavljajući na raspolaganje čak 39 različitih ski staza kako za početnike, tako i za iskusne skijaše i snoubordere. Ranoranioci se zaklinju u „beli tepih“, urezujući prve tragove dana u sveži sneg.

Pored zadivljujućih panorama, niskih spustova po stazama ranga Svetskog Kupa, ski-centar Kopaonik je poznat i po tome što svojim prijateljima nudi brojne događaje, aktivnosti, degustacije nacionalne kuhinje, domaćih vina i rakije, vrhunske prestižne i planinske restorane, živopisne pabove, prijatnu i veselu atmosferu, moderne butike i prodavnice suvenira, 24 časa dostupnu lekarsku pomoć, puno smeha i trenutaka koju će oni zauvek čuvati u sećanju.

Kako bi celokupno iskustvo bilo nezaboravno, nedavno je izgrađeno 25 novih, savremenih ski-liftova. Smatra se da bi skijaši čitavo svoje putovanje mogli da provedu skijajući po stazama Kopaonika, a da ni jednu od njih ne prođu dva puta.