Zanimljiv Tekst Ovde

Business & Luxury

Na jednoj od najživopisnijih tački “planine sunca”, u sklopu renomiranog hotela Club A, nalazi se restoran “Vino & Cappuccino”. Budući da se “Vino & Cappuccino” nalazi na samo tri sata vožnje od Beograda, idealno je odredište za pravu porciju hedonizma nakon aktivne radne nedelje.

Naš restoran

Kao što se mondenski šarm ambijenta vešto prepliće sa toplinom domaćinske atmosfere, tako su i nove gastronomske tendencije ukusno protkane tradicionalnim kulinarskim majstorijama. Uz odličnu saradnju sa lokalnim i po mogućstvu organskim proizvođačima. Neodoljivi specijaliteti sa kopaoničkog ražnja ili takozvanog mesta za “chill & grill”, kao i do savršenstva dovedeni bifteci, lični su pečat i glavna su preporuka ovog restorana.

Naša Vina

Završnu i potpuno zavodljivu notu svakom obroku daju vrhunska vina vinarije “Dragić”. Plišana, punog ukusa i teksture, bogatog bukea sa tonovima sušenog voća i finih začina. Prilikom dizajniranja enterijera restorana “Vino & Cappuccino” imali su u vidu da je kuvano domace vino uz pucketanje vatre pored kamina nezaobilazan planinski ritual. Opustajuća atmosfera, ljubazno osoblje, neponovljiva gastronomska iskustva, domaće vrsno vino i zvuci akustične gitare samo su neki od razloga zašto se gosti uvek vraćaju.